agavų sirupas: 2 valgomųjų šaukštų (arba kukurūzų, arba gliukozės)
Recepto paruošimas
1. Pradžioje orkaitę įkaitinkite iki 170 laipsnių temperatūros. Sviestu patepkite kekso kepimo formą.
2. Tuomet miltus sumaišykite su kakavos, kepimo milteliais bei druska. Grietinėlę užvirinkite, suberkite sulaužytą "Toblerone" šokoladą bei maišykite, kol šokoladas ištirps. Supilkite kefyrą bei palikite atvėsti. Sviestą iki purumo išsukite su cukrumi, įplakite kiaušinius bei baltymą, vanilės ekstraktą. Į gautą sviesto masę pakaitomis dėkite tai miltų mišinio, tai šokolado masės, visą laiką plakite. Tešlą supilkite į kekso formą bei kepkite maždaug 60 minučių.
3. Tada glajui skirtą grietinėlę užvirinkite, nukelkite nuo kaitros, sudėkite sviestą, sulaužytą šokoladą bei supilkite sirupą. Išmaišykite iki vientisos masės bei leiskite pravėsti, sutirštėti. Apliekite jau atšalusį keksą. Skanaukite!