1. Pradžioje orkaitę įkaitinkite iki 175 laipsnių temperatūros. Ištepkite riebalais 20×20 centimetrų kepimo formą.
2. Tuomet puode ant vidutinės ugnies išlydykite sviestą, sudėkite tris ketvirtadalius stiklinės šokolado gabalėlių. Pavirkite ant nedidelės ugnies (vis pamaišydamos), kol šokoladas išsilydo. Nuimkite nuo ugnies.
3. Tada įmaišykite cukrų. Kai masė truputį pravėsta, įmaišykite kiaušinius bei vanilę. Įmaišykite likusius šokolado gabalėlius bei miltus, o po to – spanguoles.
4. Kepkite maždaug 50 minučių (ar jau iškepė, tikrinkite mediniu pagaliuku: įkištas į pyrago vidurį jis neturi aplipti tešla). Prieš supjaustydamos atvėsinkite ant metalinių grotelių. Skanaukite!