Soti pievagrybių mišrainė su vištiena, krapais, baziliku ir majonezu

2023-09-28 Autorius WorldRecipes.lt

Soti pievagrybių mišrainė su vištiena, krapais, baziliku ir majonezu
Šiandien noriu pasidalinti labai skanios vištienos mišrainės receptu su pievagrybiais, krapais, baziliku, krapais ir majonezu. Gaunasi ne tik fantastiškai skaniai, bet ir labai sočiai. Ją atradau visai neseniai viename receptų žurnale. Ir jau gaminau tikrai daug kartų, nes taip patiko visai šeimai. Labai rekomenduoju šį patiekalą išmėginti ir Jums. Esu visiškai tikra, kad įtrauksite į mėgstąmų sąrašą. :)

Ingredientai

    • pievagrybiai: 200 gramų
    • keptos vištienos blauzdelės: 2 (galime pakeisti kalakutiena)
    • svogūnai: 2
    • druska: žiupsnelio
    • malti juodieji pipirai
    • džiovintas bazilikas: 1 arbatinio šaukštelio
    • švieži krapai: apie 40 gramų
    • majonezas: 2 valgomųjų šaukštų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia keptuvėje pakepiname susmulkintus grybus bei svogūnus. Tada suberiame prieskonius.
  2. 2. Tuomet nulupame vištienos odelę bei mėsą ganėtinai smulkiai supjaustome.
  3. Reklama
  4. 3. Galiausiai kai grybai su svogūnais jau bus iškepę, juos sumaišome su vištiena bei majonezu. Tikrai labai skanu bei sotu. Ragaujam!
Mišrainė "Mįslė svečiams"
(11)