Tai yra patobulintų bulvinių blynų receptas, kuris labai pasitarnauja norint kiek sotesnės bei įdomesnės vakarienės arba pietų. Blynai, žinoma, gardžiausi patiekti su grietine (kaip mes lietuviai mėgstame), bet taip pat tinka pagardinti graikišku jogurtu arba gaiviu jogurtiniu padažu su agurkais. Aš pati bulves visad tarkuoju dviejų tipų tarkomis - viena stambesne, kita smulkesne. Jeigu tarkuosite tik stambia tarka, sutarkuotos bulvės sunkiai susijungs su kitais ingredientais bei ne itin gerai iškeps, o sutarkavus bulves tik smulkia tarka, bulvių masė gaunasi ganėtinai skysta. Todėl tarkuojant pusę bulvių stambiau, kitą pusę smulkiau - blynai iškepa nuostabiai. Be to, šis receptas yra itin naudingas, kai norisi sunaudoti varškės bei dešrelių likučius. Vietoje dešros tai pat galima naudoti smulkiai supjaustytą karšto rūkymo kumpelį.