Sūdyta lašiša su džiovintais krapais, druska ir cukrumi

2018-12-21 Autorius WorldRecipes.lt

Sūdyta lašiša su džiovintais krapais, druska ir cukrumi

Ingredientai

    • lašišos filė
    • druska: 2 šaukštų
    • cukrus: 2 šaukštų
    • džiovinti krapai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių lašišos filę be odos ir be kaulo įdėkite į talpą be dangčio.
  2. 2. Ant vienos pusės pilkite 2 valgomuosius šaukštus druskos, 2 valgomuosius šaukštus cukraus ir džiovintų krapų. Palikite šaldytuve 12 valandų
  3. Reklama
  4. 3. Kai jau išsiskirs sultys, perverskite ant kitos pusės. Po 12 valandų vėl apverskite bei palikite. Taip vartydamos laikykite tris 3 paras, tuomet išimkite bei palikite nusivarvėti. Dėkite ant kepimo popieriaus bei laikykite šaldytuve. Galima laikyti net iki 3 mėnesių, ji džiūna bei darosi vytinta. Skanaus!
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau lašišos receptų rasite: Lašišos receptai.

Mingailė

Labai patinka. Parduotuvėje niekada nebesinori pirkti. :) Rekomenduoju ir Jums!
Atsakyti
Sūdyta lašiša su džiovintais krapais, druska ir cukrumi
Makaronų salotos su lašiša
(6)