1. Iš pradžių lašišos filę be odos ir be kaulo įdėkite į talpą be dangčio.
2. Ant vienos pusės pilkite 2 valgomuosius šaukštus druskos, 2 valgomuosius šaukštus cukraus ir džiovintų krapų. Palikite šaldytuve 12 valandų
Reklama
3. Kai jau išsiskirs sultys, perverskite ant kitos pusės. Po 12 valandų vėl apverskite bei palikite. Taip vartydamos laikykite tris 3 paras, tuomet išimkite bei palikite nusivarvėti. Dėkite ant kepimo popieriaus bei laikykite šaldytuve. Galima laikyti net iki 3 mėnesių, ji džiūna bei darosi vytinta. Skanaus!
4. Rekomendacija: Daugiau lašišos receptų rasite: Lašišos receptai.
Mingailė
Labai patinka. Parduotuvėje niekada nebesinori pirkti. :) Rekomenduoju ir Jums!
Atsakyti
Mingailė
Atsakyti