1. Pradžioje vištieną dedame į vienkartinį maišelį bei su kočėlu pamušame, kad mėsa būtų plona. Kiekvieną krūtinėlę perpjauname per pusę (jei jos didelės). Pabarstome druska bei pipirais.
2. Tuomet į smulkintuvą dedame baltą duoną, tarkuotą Parmezaną, čiobrelius bei petražoles ir gerai viską susmulkiname.
3. Tada vištienos krūtinėles apvoliojame miltuose, po to išplaktuose kiaušiniuose bei galiausiai duonos trupiniuose.
4. Keptuvę gerai įkaitiname, pilame daržovių aliejaus, įdedame gabaliuką sviesto. Vištieną kepame maždaug po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės.
5. Galiausiai agurkų salotoms agurką supjaustome pusmėnuliais, apibarstome smulkintais krapais. Visus kitus produktus sumaišome bei užpilame ant salotų. Skanaus!