1. Ištirpinkite sviestą didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies. Pakepinkite svogūną, imbierą ir česnaką 2-3 minutes, kol suminkštės.
2. Įdėkite moliūgo, sultinio, citrinžolės ir kalendros į keptuvę (taip pat ir čili pipirą, jei norite aštrumo). Užvirinkite. Sumažinkite liepsną ir 20-25 minutes pavirkite uždengtu dangčiu, kol moliūgai pasidarys labai minkšti.
3. Ištraukite ir išmeskite citrinžolę. Rankiniu trintuvu arba blenderiu sutrinkite sriubą.
4. Kitoje keptuvėje užvirinkite kokosų pieną. Sudėkite ryžių makaronus. Pavirkite 2-3 minutes kol makaronai suminkštės.
5. Lengvai pašlakstykite žuvies padažu ir ruduoju cukrumi. Patiekite su šparaginėmis pupelėmis ir kalendros lapeliais. Taip pat galite pridėti supjaustyto čili pipiro, jei norite aštriau.