Tefteliai pomidorų padaže

Ingredientai

    • kiaulienos faršas: 450 gramų
    • prieskoniai maltai mėsai
    • kiaušiniai: 1
    • batonas išmirkytas piene: 1 riekutės
    • aliejus: kepimui
    • pomidorų padažas: 100 mililitrų
    • sultinys arba vanduo: 100 mililitrų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje į faršą berkite prieskonius, muškite kiaušinį, dėkite išmirkytą bei sutrupintą batono riekelę. Tada viską gerai išmaišykite. Darykite kukuliukus bei iškepkite keptuvėje su aliejumi.
  2. 2. Tuomet į puodą pilkite vandenį, pomidorų padažą, dėkite teftelius bei patroškinkite maždaug 5 minutes.
  3. 3. Garnyras jau kokio širdis geidžia. Pas mus bulvių košė ir rauginti agurkėliai bei konservuoti žirneliai. Skanaus!
Kepta malta mėsa su cukinija
(4)
Įdaryta cukinija su mėsa ir voveraitėmis
(1)