"Tinginių" troškinys su kalakutiena ir kopūstu

2021-01-02 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę

"Tinginių" troškinys su kalakutiena ir kopūstu
Kad ir kaip labai aš mėgstu sukiotis savo virtuvėje, būna atvejų, kai itin praverčia visai greitai bei lengvai pagaminami patiekalai. Troškiniai labai dažnai yra tai, kai reikia daug, greitai bei labai skaniai. Šį kartą dalinuosi su Jumis receptu, kuris pravers, kai norėsis nors šiek tiek "patingėti", bet vis tiek pamaitins visą šeimą.

Ingredientai

    • kalakutienos faršas: 500 gramų
    • kopūstai: 300 gramų
    • ryžiai: 4 valgomųjų šaukštų
    • morkos: 2
    • porai: 1
    • pomidorų padažas: 3 valgomųjų šaukštų
    • čili dribsniai: žiupsnio
    • druska: pagal skonį
    • juodieji pipirai: žiupsnio
    • aliejus: šlakelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia morkas nulupkite bei sutarkuokite.
  2. sutarkuotos morkos
  3. 2. Tada porą supjaustykite smulkiais gabaliukais, o kopūstą tiesiog ruoželiais.
  4. 3. Troškintuve įkaitinkite aliejų.
  5. 4. Sudėkite morkas, porą ir pakepinkite, kol suminkštėja.
  6. 5. Tuomet sudėkite kalakutienos faršą ir kepinkite maždaug 5 minutes, kol jis šiek tiek apskrunda.
  7. 6. Po to į troškintuvą suberkite susmulkintus kopūstus, ryžius, dėkite pomidorų padažą, pagardinkite druska bei pipirais. Pilkite maždaug 600 mililitrų vandens ir patroškinkite maždaug 15-20 minučių.
  8. 7. Patiekite ir skanaukite!
  9. kalakutienos troškinys su kopūstais
  10. 8. Rekomendacija: Daugiau troškinių su kalakutiena receptų rasite: Troškiniai su kalakutiena.
Kalakutienos troškinys su bulvėmis orkaitėje
(1)
Pica su baklažanais ir kalakutiena
(1)