Tiršta grybų - pievagrybių sriuba su lydytu sūriu ir makaronais

2024-02-28 Autorius Samčio užrašai

Tiršta grybų - pievagrybių sriuba su lydytu sūriu ir makaronais
Kai jau orai vis labiau vėsta, aš vis dažniau stengiuosi gaminti karštas sriubas, nes jos labai sušildo. Nesvarbu kokia sriuba būna - tiršta, kreminė, netrinta ar su kruopomis - sriuba padės sušilti, bet tuo pačiu ir atgauti jėgas.

Šį kartą jums pateikiu kreminės grybų sriubos receptą. Jei namie neturite miško grybų, kuo puikiausiai tiks ir pievagrybiai - aš ir pati juos naudojau.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių daržoves nulupkite ir susmulkinkite.
  2. 2. Viską supjaustykite smulkiais kubeliais, morkas - sutarkuokite, o pievagrybius supjaustykite tiesiog griežinėliais.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet keptuvėje ištirpinkite sviestą ir apkepinkite daržoves bei grybus.
  5. 4. Kepinkite kelias minutes ant lengvos ugnies, kol daržovės suminkštės. Pagardinkite druska ir pipirais, dėkite miltus bei gerai išmaišykite.
  6. 5. Į puodą sudėkite kepintas daržoves ir makaronus, užpilkite vištienos sultiniu ir virkite maždaug 15-20 minučių.
  7. 6. Po to sudėkite lydytą sūrelį bei gerai išmaišykite ir pakaitinkite kelias minutes ant vidutinio kaitrumo ugnies.
  8. 7. Jeigu, atrodo, kad trūksta skonio - pagardinkite dar druska ir pipirais.
  9. 8. Patiekite ir skanaukite!
Tiršta grybų - pievagrybių sriuba su lydytu sūriu ir makaronais
Midijų sriuba su kokoso pienu ir kario prieskoniais
(1)
Tiršta voveraičių sriuba su vištiena ir kreminiu sūriu
(1)
Paprasta Itališka svogūnų sriuba
(1)
Vengriška tiršta guliašinė sriuba su jautiena
(11)