želatina: 10 gramų (arba 2 pakeliai grietinėlės standiklio)
Recepto paruošimas
1. Tešlos gaminimas: Pradžioje burokų tarka sutarkuokite sviestą. Supilkite grietinę. Suberkite miltus bei sodą bei užminkykite tešlą. Padalinkite tešlą į 15 gabaliukų bei dėkite į šaldytuvą maždaug 3 valandoms.
2. Tuomet išimkite tešlą iš šaldytuvo imkite po vieną gabaliuką bei iškočiokite į pailgą lapelį.
3. Tada per vidurį išilgai dėkite vyšnias bei suvyniokite į vamzdelius. Galus gerai užspauskite, kad paskui neišbėgtų sultys.
4. Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros bei kepkite maždaug 15 minučių.
5. Kremo gaminimas: Pradžioje išplakite grietinę su cukrumi bei citrinos rūgštele.
6. Tada berkite grietinėlės standiklį arba ištirpintą ir atvėsintą želatiną. Dėkite į šaldytuvą, kad sutirštėtų.
7. Kai vamzdeliai atvėsę gaminkite tortą. Imkite 5 vamzdelius bei dėkite į lėkštę vienas šalia kito. Apipilkite kremu bei tuomet į tarpus ant viršaus dėkite dar 4 vamzdelius bei vėl apipilkite kremu. Taip tęskite, kol paskutiniu vamzdeliu pasistato piramidė.
8. Dėkite tortą į šaldytuvą, kad sustingtų bei galiausiai skanaukite!