1. Pradžioje minkštą sviestą sumaišome su kiaušiniu. Beriame druską, pilame actą, permaišome. Beriame persijotus miltus, užminkome tešlą, dedame į šaldytuvą 60 minučių. Tada padaliname ją į 10 dalių bei iškočiojame lakštus. Subadome juos šakute bei kepame sausoje keptuvėje iš abiejų pusių. Iškepusius apipjaustome, kad tilptų į tortinę.
2. Tuomet į puodą dedame varškę su cukrumi, išmaišome. Įmaišome kiaušinio trynius ir vanilę. Dar kartą išmaišome. Dedame minkštą sviestą bei vėl maišome. Puodą dedame ant silpnos ugnies bei nuolatos maišant šildome iki užvirimo. Kai užverda, dar paverdame apie 2–5 minutes, kol pradės tirštėti. Nukeliame puodą nuo ugnies bei palaukiame, kol atvės.
3. Imame lakštą bei tepame kremu, barstome uogomis. Imame antrą lakštą, dedame ant viršaus ir t. t. Viršų aptepame kremu bei apibarstome lakštų nuopjovų trupiniais. Skanaujame!