Tokios traškios vištienos juostelės arba lazdelės yra visai nesunkiai pagaminamos. Jos labai tinka prie alaus ir ne tik. Labai rekomenduoju pasigaminti ir skaniai paužkandžiauti. :)
1. Labai idealu vištienos file palikti marinuoti jogurte per visą naktį. Bet jeigu neturite laiko marinuoti ilgiau, užteks ir pusvalandžio.
2. Po to vištieną supjaustome juostelėmis, sumaišome su prieskoniais ir natūraliu jogurtu. Imame kiekvieną gabaliuką bei apvoliojame dar džiūvėsėliuose.
3. Tuomet orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių temperatūros. Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi, gražiai sudėliojame juosteles. Kepti užtenka maždaug 20 minučių, svarbu neperkepame, nes mėsa sudžius, nebus sultinga.
4. Patiekti galima įvairiai: su salotomis, daržovėmis ar ryžiais. Bet man asmeniškai ši vištiena dar karštą tinka merkti į padažiuką iš nurodytų ingredientų (tiesiog visus produktus sumaišome tarpusavyje). Skanaus!