1. Pirmiausia į gilų dubenį įmušame kiaušinius, beriame druskos, cukraus bei pilame aliejų. Viską labai gerai išplakame. Tada pilame vandenį. Išmaišome. Miltus beriame po du šaukštus bei vis maišome, kol tešlą reiks pradėti minkyti. Tešla turi būti minkšta, ne per kieta. Paruoštą tešlą paliekame 30 minučių pastovėti.
2. Tuomet mėsą sumaišome su sumaltais grybais bei smulkiai sukapotu svogūnu. Beriame prieskonius.
3. Po to tešlą, labai plonai iškočiojame ant pamiltuoto stalo bei supjaustome 5 centimetrų storio juostelėmis. Dedame mažą gabalėlį pasiruošto įdaro bei formuojame trikampėlius.
4. Šitaip paruoštus trikampėlius galite kepti dviem būdais, t.y. arba virti riebaluose arba orkaitėje, tuomet juos reiktų aptepti kiaušinio plakiniu ir kepti 180 laipsnių temperatūroje, kol gražiai apskrus. Skanaukite!