Troškinta jautiena

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Troškinta jautiena

Ingredientai

    • 800g jautienos be kaulų
    • 1 svogūnas
    • 1 morka
    • 2 šaukštai pomidorų tyrės
    • šauktelis riebalų
    • šaukštas miltų
    • 2 šaukštai grietinės
    • šaukštelis garstyčių
    • stiklinė daržovių sultinio
    • truputis pipirų
    • lauro lapų
    • druskos

    Recepto paruošimas

  1. 1. Mėsą supjaustome gabaliukais, tada apibarstome druska (sumaišyta su maltais prieskoniais), pavoliojame miltuose ir apkepame.
  2. 2. Tada sudedame į troškintuvą, užpilame sultiniu ir suberiame visas daržoves (supjaustytas griežinėliais).
  3. 3. Troškinama uždengta.
  4. 4. Baigiant troškinti supilame grietinę, pomidorų tyrę, garstyčias.
  5. 5. Patiekiame pašildytame dubenyje!
Meksikietiškos taco salotos su malta jautiena
(1)
Salotos su plėšyta jautiena
(1)
Čili troškinys Chilli Con Carne su faršu
(3)
Virtas jaučio liežuvis moliūgų ir garstyčių padaže
(1)
Vengiškas jautienos guliašas kazane
(2)