Troškinta žuvis puode - nuostabus pasirinkimas sveikai ir skaniai vakarienei arba pietums. Patiekalas, kuris nereikalauja daug ingredientų, yra greitai paruošiamas (na teks palaukti, kol viskas troškinsis, bet tuo metu mums nereikės nieko daryti) ir tikrai sveikas, tuo nereikėtų net abejoti. Itin mėgstu tokius troškinius valgyti per vakarienę, nes po to jaučiuosi lengvai, neapkrovusi skrandžio.
Aš naudojau menkės filė, bet galima naudoti ir kitą pamėgtą žuvies filė. Puikiai tinka bet kokia balta žuvis. Troškiniui taip pat galima naudoti daug daugiau daržovių, jeigu tik norisi. Mano pačios pasirinkimas buvo gana paprastas - tiesiog bulvės ir cukinija, tai ką tuo metu turėjau.
Jeigu gaminsite didesniam žmonių skaičiui - rekomenduoju padvigubinti ingredientų kiekius.