Troškinti rauginti kopūstai su dešrelėmis, morkomis ir pomidorų padažu – tai sotus ir aromatingas patiekalas, puikiai tinkantis šaltoms dienoms, kai norisi šilto ir naminio maisto. Rauginti kopūstai suteikia patiekalui malonų rūgštumą, kuris puikiai subalansuojamas su saldžiomis morkomis ir pomidorų padažu. Sultingos dešrelės prideda patiekalui pikantiškumo ir sustiprina jo skonį.
Šis patiekalas išsiskiria savo skoniais – rūgštūs kopūstai, saldžios daržovės ir šiek tiek rūgštus pomidorų padažas puikiai dera su dešrelėmis. Troškinys yra universalus, jį galima patiekti su bulvių koše, duona arba tiesiog vieną. Tai paprastas, bet labai skanus ir šildantis patiekalas, tinkantis tiek kasdieniams pietums, tiek vakarienei.
Daugiau įvairių receptų su kopūstais galite
rasti čia.
Airinė
Atsakyti
Marius
Atsakyti
undefined
Atsakyti
nusivylusi šeimininkė
Atsakyti
Ingrida
Atsakyti