1. Iš pradžių kiaulienos faršą pakepiname su prieskoniais ir ką tik maltais pipirais (aš asmeniškai mėgstu su aštrumu kad būtų) bei atidedame.
2. Tuomet į keptuvę sudedame supjaustytas bulves, supjaustytą svogūną bei morkas, užpilame šiek tiek vandens ir paliekame troškintis maždaug 10 minučių.
Reklama
3. Po to sudedame likusias daržoves (brokolius, kalafiorus, šparagines pupeles) bei faršą. Apibarstome vegeta bei mėsos prieskoniais, maltais pipirais ir paliekame dar maždaug 10 minučių troškintis. Jeigu keptuvėje nebėra vandens, dar šiek tiek jo įpilame. Svarbiausia, betroškinant keptuvę yra uždengti dangčiu.
4. Pabaigoje uždedame kelis šaukštus pomidorų padažo (arba kečupo), švelniai viską išmaišome ir patiekalas jau pagamintas. Patiekiame ir skanaujame!
5. Rekomendacija: Daugiau troškinių receptų rasite: Troškiniai.