Trupininis obuolių pyragas su varške – tai gardus ir aromatingas desertas, kuris sujungia traškų trupinių sluoksnį, švelnų varškės įdarą ir sultingus obuolius. Šio pyrago pagrindas ir viršus pagaminti iš sviestinės trupininės tešlos, kuri kepant tampa maloniai traški ir auksinė. Tarp dviejų sluoksnių slypi švelnus varškės įdaras ir pjaustyti obuoliai, suteikiantys pyragui natūralaus saldumo ir gaivumo. Obuoliai kepdami tampa minkšti, o varškė – kreminė ir sodri. Kiekvienas kąsnis pasižymi puikiu skonių ir tekstūrų balansu – traškūs trupiniai ir sultingi obuoliai.
Autorės komentaras - metai iš metų nenuviliantis trupininis obuolių pyragas su varške.
Redakcijos komentaras - į varškės sluoksnį įpilkite šiek tiek vanilės, ji puikiai dera kepiniuose ir suteiks papildomo aromato.
Janina
Atsakyti
maria vaitiekiene
Atsakyti
Daiva
Atsakyti