Tuno užtepėlė su konservuotais kukurūzais, agurkais ir alyvuogėmis

2017-10-17 Autorius Edita - Oditėlės blogas

Tuno užtepėlė su konservuotais kukurūzais, agurkais ir alyvuogėmis
Tai gali būti labai skanūs sumuštiniai vėlyviems pusryčiams arba kokiai šventinei progai, kai galima ją patiekti ant mažų skrebučių, tarsi vieno kąsnio užkandėlę.

Ingredientai

    • konservuotas tunas savo sultyse: 120 gramų
    • agurkai: 80 gramų
    • konservuoti kukurūzai: 2 valgomųjų šaukštų
    • juodosios alyvuogės: 5
    • raudonieji svogūnai: 1/4 (nedidelio)
    • majonezas: 2 valgomųjų šaukštų
    • citrinos sultys
    • druska
    • juodieji pipirai
    • batonas: 6 riekelės (arba mėgiama duonelė)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje nusunktą tuną sumaišome su smulkiai supjaustytu agurku, svogūnu bei alyvuogėmis.
  2. 2. Tuomet dedame majonezą, pagardiname prieskoniais, gerai išmaišome bei patiekiame ant skrudintos batono arba duonos riekelės. Skanaus!
  3. užtepėlė su tunu, kukurūzais, agurkais ir alyvuogėmis
  4. 3. Rekomendacija: Daugiau užtepėlių receptų rasite: Užtepėlės.
Tuno sashimi (sašimi)
(1)
Tuno tortas su sluoksniuota tešla
(1)