Uspaskicho marinuoti agurkai žiemai su vyšnių, serbentų ir krienų lapais

2023-08-09 Autorius WorldRecipes.lt

Uspaskicho marinuoti agurkai žiemai su vyšnių, serbentų ir krienų lapais
Šitaip marinuoti agurkai žiemai gaunasi labai skanūs ir saldžiarūgščiai kaip tik pritaikyti mano skoniui. Tikriausiai pavadinimas daug kam pasirodys labai skambus, bet galiu pasakyti, kad agurkų marinavimas, pagal šį receptą tikrai primena Uspaskicho 100%. Jeigu kas leistų paragauti du indelius, vieno ir kito, negalėčiau pasakyti, kuris yra iš parduotuvės, o kuris mano gamintas. Labai viliuosi, kad šis receptas patiks ir Jums. :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • agurkai
    • česnakas (po 1-2 skilteles į stiklainį)
    • vyšnių, serbentų, krienų lapai
    • krapai
    • prieskoniai (kvepiantieji pipirų grūdeliai, lauro lapai, garstyčių grūdeliai, čili pipiriukai, morkytės - aš dėjau prieskonių mišinio marinavimui po porą šaukštelių į stiklainį)
    Marinatui:
    • vanduo: 1 litro
    • druska: 1 valgomojo šaukšto
    • cukrus: 5 valgomųjų šaukštų
    • actas: 100 gramų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių į paruoštus stiklainius sudedame gerai nuplautus agurkus (jei ne ką tik skinti, tai reikėtų nupjovus galiukus pamirkyti vandenyje maždaug porą valandų).
  2. 2. Tada sudedame česnakus supjaustytus griežinėliais bei lapus su prieskoniais (galite perlieti verdančiu vandeniu dėl visa ko).
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet marinatą užviriname, užpilame agurkus, leidžiame pastovėti kelias minutes, nupilame, vėl užviriname, vėl užpilame agurkus.
  5. 4. Uždarome dangteliais, apverčiame ir apklojame šiltai.
  6. 5. Leidžiame atvėsti bei išnešame į rūsį žiemai. Skanaujame!
  7. 6. Rezultatas: Paragavome - tikrai labai gardūs agurkai, saldžiarūgščiai, kaip tik tokie kokie man patinka!
  8. 7. Rekomendacija: Daugiau marinuotų agurkų receptų rasite: Marinuoti agurkai.

Aira

O acto kiek šaukštais bus 100g
Atsakyti

Ausra

125ml

as

puse stiklines yra apytiksiai 100 gramu

Ona

Į 1ltr vandens ipilkit 1 valgomąjį šaukštą acto esencijos 70%. Nereiks matuoti gramais.

Mantas

Siūlyčiau ant 3 litrų pilti ne 300 g., bet kokius 250 g.
Atsakyti

Rasa

Tobulumo viršūnė, skonis nerealus 1000 balų👍👍👍👍👍
Atsakyti

Dalia

Visada dedu tik pagal šitą receptą, patys skaniausi👍💯
Atsakyti

Oras

Gal geriau obuolių actas
Atsakyti

Nijolė geras ir idomus receptass.

Cukraus per daug.3v.š.duoda gera salduma ir 50 ml.acto 9.procentu.
Atsakyti

Nijolė geras ir idomus receptass.

Ir viėna valg.šaukšta su kaupu druskos.geresnio skonio ne radau.

Lm

Tai jus ir darote pagal save, mazinate kieki us didinat Kol atrandat savo. As irgi darau pagal autore. Nerealus agurkai

Raimonda

Šitaip marinuoju jau daug metų . Puikūs agurkai
Atsakyti

Loreta

Čia kas? Uspaskicho reklama? Tradicinis receptas ir tiek
Atsakyti

Birute

Aš jau senai taip marinuoju, tik nenupilu į vieną puodą sudedu agurkus kai ima keisti spalvą traukiu ir dedu į stiklainius užpilu marinatą, o marinatą tokį darau tik acto 90 dedu.
Atsakyti
Marinuoti agurkai su actu
(5)
Konservuoti svogūnai
(1)
Marinuoti vyšniniai pomidorai
(8)