1. Tešla: Sviestą išlydome bei leidžiame kiek atvėsti.
2. Tuomet į jį supilame cukrų, vanilinį cukrų, kiaušinį bei šiek tiek paplakame. Miltus, kepimo miltelius bei kakavą sumaišome, beriame į plakinį ir minkyti tešlą (jeigu viską išmaišius, vis dar limpa prie rankų, šiek tiek pridedame miltų).
Reklama
3. Padaliname į maždaug dvi lygias dalis, įvyniojame į maišelius arba maistinę plėvelę bei maždaug 60 minučių įdedame į šaldiklį.
4. Varškės masė: Varškę sumaišome su kondensuotu pienu, kiaušiniais, krakmolu ir romu bei mikseriu arba blenderiu gerai pertriname iki vientisos masės.
5. Tuomet kepimo skardą išklojame su kepimo popieriumi.
6. Burokinės tarkos pagalba sutarkuojame pirmąjį tešlos gabaliuką bei gražiai paskirstome ant dugno.
7. Pilame varškės masę bei ant viršaus paskirstome antrąjį sutarkuotą tešlos gabalą.
8. Dedame į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę bei kepame maždaug 45-50 minučių.
9. Ištraukiame iš orkaitės bei leidžiame visiškai atvėsti. Skanaujame!
10. Rekomendacija: Daugiau varškės pyragų receptų rasite: Varškės pyragai.