Kai visiškai nėra laiko arba didžiulio noro gamintis kažkokį įmantrų patiekalą, bet tuo pačiu visai nesinori ir prisivalgyti kokio nesveiko maisto, mane visada išgelbėja - dubuo (bowl’as). Kuo jis būna ryškesnis, kuo daugiau ingredientų, tuo gaunasi skaniau bei patraukliau akiai.
Pastaruoju metu mano valgiaraštis iš tiesų yra spalvingas. Nors ir neturiu kažkokios ypatingos virtuvės įrangos, įmantrių puodų, keptuvių, bet, galvoju, kad ir paprastomis sąlygomis galima pasigaminti skanius pietus arba vakarienes. Taip pat ir neišleidžiant daugybės pinigų. Svarbiausia virtuvėje visada yra.. laki fantazija. Juk kuo yra daugiau spalvų, tuo įspūdingesnis estetinis vaizdas, tuo man asmeniškai skaniau. O kuo skaniau, tuo nuotaika geresnė.
Tad šios dienos veganiškas tofu dubuo - paprastas, spalvingas bei iš tiesų skanus. Galiu garantuoti, kad patiks ne tik veganams ar vegetarams, bet ir visiems, kas nori išmėginti įvairiausią pasaulio virtuvę.