Veganiški makaronai - spagečiai su avokadų padažu, vyšniniais pomidorais ir kukurūzais

2021-03-25 Autorius Skanauk su Aušra

Veganiški makaronai - spagečiai su avokadų padažu, vyšniniais pomidorais ir kukurūzais
Labai noriu pasidalinti savo taip pamiltu spagečių receptu. Šį patiekalą gaminu tada, kai visiškai nėra laiko arba tingisi gamintis ką nors rimtesnio. Nors panašų veganiškų spagečių receptą esu įkėlusi ir anksčiau, bet šis šiek tiek pakeistas. Sakyčiau mažiau riebus ir gal net dar skanesnis.

Ingredientai

    • spagečiai: 250 gramų
    • avokadai: 2
    • švieži baziliko lapeliai: dviejų trečdalių stiklinės
    • augalinis pienas: trečdalio stiklinės
    • vyšniniai pomidorai: 1 stiklinės
    • šaldyti kukurūzai: 0,5 stiklinės
    • citrinos sultys: 2 valgomųjų šaukštų
    • česnakas: 1 skiltelės
    • druska
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia išverdame spagečius pagal instrukcijas, nurodytas ant pakuotės.
  2. 2. Po to nupilame vandenį, bet iki galo nenusausinti, kad spagečiai nesuliptų.
  3. 3. Sudedame į maisto procesorių nuluptus avokadus, pieną, česnaką, baziliko lapelius, citrinų sultis, druską ir pipirus. Sutriname iki vientisos masės.
  4. 4. Paruoštą padažą supilame į puodą su spagečiais, suberiame kukurūzus ir į kelias dalis supjaustytus pomidorus. Permaišome, patiekiame ir skanaujame!
  5. 5. Rekomendacija: Daugiau spagečių receptų rasite: Spagečiai.
Fettuccine makaronai su vištiena ir baltuoju padažu
(46)