Vegetariškas tako su baklažanais ir ožkų pieno sūriu

2020-12-14 Autorius Santa Maria LT

Vegetariškas tako su baklažanais ir ožkų pieno sūriu
Pagal tokį receptą traškią tako geldelę įdarysime baklažanais bei paprikomis. Šį skanų patiekalą dar pagardinsime kreminiu ožkos sūriu ir saldžių aitriųjų paprikų padažu. Tai greitai ir lengvai paruošiamas vegetariškas senų gerų tako patiekalas, kuris gaunasi labai skanus. Rekomenduoju!

Ingredientai

    • "Santa Maria" Tako prieskonių mišinys: 1 pakelio
    • "Santa Maria" kukurūziniai tako krepšeliai: 1 pakelio
    • "Santa Maria" Sweet Chilli Original: 500 mililitrų
    • baklažanai: 2
    • raudonos saldžiosios paprikos: 1
    • minkštas ožkų pieno sūris: 100 gramų
    • alyvuogių aliejus
    • šviežia kalendra

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia baklažanus bei paprikas supjaustome mažais gabaliukais ir pakepame keptuvėje su įkaitintu alyvuogių aliejumi.
  2. 2. Apibarstome Tako prieskonių mišiniu ir dar šiek tiek pakepame.
  3. 3. Pašildome tako geldeles orkaitėje.
  4. 4. Tuomet sudedame daržovių mišinį į tako geldeles.
  5. 5. Apibarstome ožkos sūriu bei užpilame saldžių aitriųjų paprikų padažu.
  6. 6. Galiausiai apibarstome šviežiomis kalendromis, patiekiame ir skanaujame!
  7. 7. Rekomendacija: Daugiau tako receptų rasite: Tako receptai.
Burokėlių karpačio su ožkos sūriu
(2)
Cukinijų ir varškės apkepas
(7)