1. Pirmiausia vandenį sumaišykite su miltais, turi gautis ganokai kieta tešla, kad galėtume kočioti. Idealiausia, jeigu paliksime tešlą pastovėti šaldytuve bent pora valandų, tuomet su ja dirbti, kočioti, formuoti virtinius tampa labai lengva.
2. Bulves išvirkite bei dar šiltas sugrūskite su prieskoniais ir druska, įdėkite špinatų kubelį.
3. Tada iš tešlos padarykite tokią pailgą dešrą bei supjaustykite į 12 vienodų dalių. Iškočiokite kiekvieną tešlos gabaliuką, dėkite į vidų įdarą bei kraštelius gražiai užraitykite arba apspauskite šakute. Kočiokite ganėtinai plonai.
4. Štai ir viskas, užvirkite pasūdytą vandenį bei dėkite virtinukus. kad nesuliptų, reikia dėti po kelis bei laukti, kol pakils, po to dėti kitus. Virkite apie 10-15 minučių.
5. Valgykite su jogurtine pasūdyta grietine arba mėgiamu padažu. Skanaus!