1. Pradžioje viską sumaišome, palaikome apie valandą, sudedame į pusės litro talpos stiklainius (tik nepridedame pilnų. Nuo viršaus turi likti maždaug 2 centimetrai). Stiklainius statome į platų puodą (prieš tai įtiesiame sulenktą rankšluostuką).
2. Įpilame šalto vandens, kad būtų iki stiklainių kakliukų. Stiklainius pridengiame dangteliais. Kai vanduo užvirs, verdame 1,5-2 valandos (ugnį teks sumažinti).
3. Kai išvirs, stiklainius užsukame dangteliais, paliekame, kad atvėstų bei kišame į šaldytuvą, kad sustengtų drebučiai. uždedame dangtelius,tik neužsukame ir nuo užvirimo verdame 1,5 arba 2 valandas. Skanaus!
katerina
puikus receptas,kai skubiai norim pasidaryti valgyt ,labai padeda
Atsakyti
mociute
nesupratau recepto pabaigos-po sustengimo dar virti 1,5-2 val.?
Atsakyti
Augi paskutinis stulpelis su klaida. Virkite 1.5- 2 val nuo vandens uzvirimo puode. Tada uzsukite tvirtai dangtelius ir atvesusius dekite i saldytuva kad sustingtu veliau galima isnesti i salta rūsį.
Atsakyti
Fabas
O tai stiklainius būtinai užsukti su mašina nu ta sukama ?o su tais metaliniais ranka jei užsuksiu (Š) orą gaudis?
Istiklaini galima deti viska irkrūtinele ir šauneles ar tik šauneles?
Atsakyti
Darius
Viskas gerai tik virimas metais sušalę pirmiausiai reikia prikrauti pilnus ir dar pagrūsti, nes kai suverda sukrenta antrą iškarto užkemši stiklainius ir pili, kad apsemtų ir įpili vandens kai nugaros tik verdančio, o į šaldytuvą nebūtina asmeniškai aš be autoklavo verdu 4 valandas nuo užvirimo.
Atsakyti
katerina
Atsakyti
mociute
Atsakyti
Specas
Atsakyti
JURA
Atsakyti
Lina
Atsakyti
Fabas
augis
Atsakyti
Laima
Atsakyti
Darius
Atsakyti