1. Pradžioje vištieną pabarstome druska, pipirais ir paprika. Apšlakstome aliejumi bei gerai ištriname. Dubenį su vištiena apvyniojame plėvele bei padedame 30 minučių į šaldytuvą marinuotis.
2. Tuomet salotoms į šaltą, pasūdytą vandenį sudedame bulves. Užverdame, verdame maždaug 20 minučių. Likus 5 minutėms iki virimo pabaigos, į tą patį puodą sudedame šparagines pupeles. Verdame kelias minutes, kol bulvės bei pupelės bus išvirusios. Nukošiame.
3. Tada bulves, pupeles sumaišome su griežinėliais supjaustytais svogūnais. Pabarstome druska ir pipirais.
4. Po to pasiruošiame padažą salotoms. Aliejų, balzaminį actą, susmulkintą česnaką sumaišome. Užpilame ant salotų bei pabarstome petražolėmis.
5. Vištieną kepame grilinėje keptuvėje po maždaug 6 minutes iš kiekvienos pusės. Skanaujame!