1. Pradžioje vištieną nuplauname bei nusausiname popieriniu rankšluosčiu. Iš visų kitų produktų užmaišome marinatą. Jeigu medus kietas – pašildome. Marinatu įtriname vištieną. Kad skonis geriau įsigertų, mėsoje galima padaryti įpjovas. Vištieną uždengiame maistine plėvele bei dedame į šaldytuvą marinuotis. Marinate ji turi būti bent kelias valandas.
2. Tuomet orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių temperatūros. Vištieną išimame iš marinato, sudedame į kepimo indą, apliejame marinatu (keletą šaukštų jo pasiliekame) bei dedame kepti. Kepant kartkartėmis aplaistome vištieną marinatu.
3. Kepame maždaug valandą, kol apskrus.
4. Prie tokios pikantiškos vištienos puikiai tinka virtos bulvės bei gaivios salsvai rūgščios salotos, sumaišytos iš pusės gūžės pjaustyto Pekino kopūsto, gabaliukais pjaustyto banano bei apelsino. Berti šiek tiek druskos bei aplieti alyvuogių aliejumi.