Vištiena, troškinta su briuseliniais kopūstais

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Vištiena, troškinta su briuseliniais kopūstais

Ingredientai

    • vištienos blauzdelės: 8
    • svogūnai: 1
    • česnakas: 5 skiltelių
    • briuseliniai kopūstai: 500 gramų
    • vištienos sultinys: 0,5 stiklinės
    • baltas sausas vynas: 0,5 stiklinės
    • druska
    • pipirai
    • karis
    • malti paprikos milteliai
    • aliejus: kepimui
    • nutarkuotos citrinos žievelės: 0,5

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje vištienos blauzdeles ištriname su prieskoniais, dedame į įkaitintą aliejų bei kepame vartydamos, kol gražiai apskrus.
  2. 2. Tuomet sudedame smulkiai kubeliais supjaustytus svogūnus bei kelias minutes pakepiname. Sudedame griežinėliais supjaustytus česnakus, briuselinius kopūstus (jeigu dideli, perpjauname perpus) bei maišydamos kepame kelias minutes.
  3. 3. Tada supilame vyną, sultinį, suberiame citrinos žievelę, uždengiame bei troškiname apie 30 minučių. Skanaujame!
Vištienos krūtinėlės suktinukai su rikotos varške ir špinatais
(4)
Keptų moliūgų sriuba su vištienos kukuliais ir grietinėle
(4)
Tortilijos su mėsa, daržovėmis ir skaniu padažu
(5)