Šitaip nuostabiai iškepta vištiena idealiai tinka ir ruošiant cezario salotas arba galima patiekti su makaronais arba kitu Jūsų mėgiamu garnyru.
Ingredientai
vištienos filė: 500 gramų
petražolės: žiupsnio
česnakas: 3 skiltelių
Provanso prieskoniai: žiupsnelio
aliejus: šlakelio
prieskoniai: pagal skonį
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių vištienos filė supjaustome į dvi dalis. Tada įtriname česnaku, aptepame aliejumi, provanso žolelėmis, galima panaudoti ir kitus mėgiamus prieskonius pagal savo skonį.
2. Tuomet įdedame vištienos filė į orkaitę - ant grotelių (šitaip pagaminta vištiena turės mažiau kalorijų bei bus traškesnė).
Reklama
3. Kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug pusvalandį. Ištraukusios iš orkaitės beriame sukapotas petražoles. Skanaujame!