1. Iš pradžių keptuvėje su šlakeliu aliejaus pakepiname supjaustytas morkas. Po maždaug 5 minučių sudedame gabalėliais supjaustytą vištieną, pabarstome druska, pipirais ir Provanso žolelėmis (šios žolelės, idealiai tinka su paukštiena). Šiek tiek pakepiname bei sudedame brokolius ir Briuselio kopūstus. Po poros minučių suverčiame pupelių bei pomidorų skardines. Paliekame troškintis maždaug 10 min ant vidutinio kaitrumo ugnies.
2. Tuomet sudedame pasmulkintus saulėje džiovintus pomidorus, permaišome bei paragaujame, ar netrūksta druskos. Jei liko nereikalingo skysčio, dar truputį patroškiname ant didelės ugnies.
Reklama
3. Dedame į dubenėlius, grožimės spalvomis lėkštėje bei skanaujame!
4. Rekomendacija: Daugiau vištienos troškinių receptų rasite: Vištienos troškiniai.