Šie kalafiorų ir vištienos kotletukai – lengvas ir maistingas pasirinkimas pietums ar vakarienei. Juose derinasi subtilus kalafioro skonis su sultinga vištiena, o traški išorė prideda tekstūros. Kotletukai yra lengvai virškinami, turi mažai angliavandenių ir yra praturtinti daržovėmis. Juos lengva patiekti su įvairiais
garnyrais, tokiais kaip šviežios salotos, bulvių košė ar ryžiai, todėl jie puikiai įsilies į įvairius patiekalų derinius.
Autorės komentaras - neskubėkite apversti kotletų. Gerai apkepkite vieną pusę kol susidarys plutelė, tuomet bus lengviau apversti. Miltų masei reikia, kadangi jie padeda ingredientams sukibti ir nebyrėti kepimo metu. Užmaišius masę reikėtų palaukti 10 min, tuomet miltai išbrinks ir labiau sujungs ingredientus, o tai padės jiems laikyti savo formą.