1. Pradžioje smulkiai sutarkuojame česnaką bei svogūną, užpilame vandeniu. Leidžiame maždaug 5 minutes pastovėti, tada nukošiame bei gerai nusunkiame.
2. Tuomet avižinius dribsnius, krakmolą bei kepimo miltelius sumaišome.
3. Po to dubenyje sumaišome maltą vištieną, sūrį, prieskonius, sausų produktų mišinį, nusunktus svogūnus bei česnaką. Į formeles pridedame paruoštos vištienos (arba formuojame rankomis), atsargiai išimame.
4. Merkiame mėsą į plaktą kiaušinį, apvoliojame susmulkintuose dribsniuose bei kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus, o vidus iškeps.
5. Galiausiai iškeptus kepsniukus sudedame ant popierinių rankšluosčių, kad nuvarvėtų nereikalingas aliejus. Skanaus!