1. Pradžioje filė supjaustykite kepsnio dydžio gabaliukais, šiek tiek pamuškite juos mėsos plaktuku.
2. Įtrinkite smulkintu česnaku, prieskoniais bei paliekite maždaug valandėlei pasimarinuoti.
3. Tuomet išplakite kiaušinius, įmaišykite majonezą, įdėkite druskos bei pipirų pagal skonį. Berkite miltų tiek, kad užmaišytumėte šiek tiek tirštesnę nei lietinių tešlą.
4. Tada keptuvėje įkaitinkite aliejų. Pamirkykite vieną kepsnio pusę tešloje, dėkite į keptuvę.
5. Kol kepa viena pusė, ant viršaus pabarstykite sūrio (rekomenduojame jo nepagailėti) bei šaukštu užpilkite tešlos taip, kad uždengtų sūrį. Atsargiai apverskite kepsnį bei kepkite kitą pusę, kol gražiai apskrunda.
6. Viskas, kepsneliai iškepė, galite serviruoti stalą bei kviesti visus namiškius pietų. Skanaus!
Rasa Balsytė
Atsakyti