Vištienos kepsniukai | Receptas

2017-10-17 Autorius Visko po trupinėlį

Vištienos kepsniukai | Receptas

Ingredientai

    • vištienos krūtinėlė: 450 gramų
    • smulkiai tarkuotas kietasis sūris "Džiugas": 60-70 gramų
    • vištienos prieskoniai: 1-2 arbatinių šaukštelių
    • druska
    • pipirai
    • aliejus: kepimui
    Paniravimui:

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje vištienos krūtinėlę sumalkite (pirkta netinka, nes ji būna per daug skysta), suberkite tarkuotą sūrį, prieskonius bei gerai išminkykite.
  2. 2. Tuomet iš masės formuokite nedidelius pailgus kepsniukus, po to voliokite juos į miltus, į kiaušinių plakinį bei pabaigoje į džiūvėsėlius.
  3. 3. Tada į keptuvę supilkite aliejų bei gerai įkaitinkite. Sudėkite vištienos kepsnėlius, sulėtinkite ugnį bei kepkite, kol iš abiejų pusių gražiai apskrunda.
  4. 4. Galiausiai išimkite ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų nereikalingo aliejaus perteklių. Skanaus!
Kepta vištiena su saldžiarūgščiu padažu
(1)
Buritos su vištiena
(4)
Ispaniška paelija - paelja iš Maljorkos su vištiena, krevetėmis ir midijomis
(1)