1. Pirmiausia vištienos rūtinėlę vienoje pusėje įpjauname kelis kartus. Tada pabarstome pipirais, druska, petražolėmis ir provanso žolelėmis.
2. Tuomet gerai įkaitiname keptuvę, pilame aliejaus bei apkepiname vištienos krūtinėlę iš abiejų pusių, kol susidarys traški plutelė, bet neperkepiname, kad ji išliktų sultinga. Bebaigiant kepti dedame žiedais supjaustytą porą bei sutraiškytą česnaką. Jiems truputį apkepus, pilame giretinėlę, kai grietinėlė pradės virti, išimame krūtinėlę, dedame druską, medų, garstyčias, palaukiame, kol užvirs. Užvirus sudedame atgal krūtinėlę, dar patroškiname porą minučių, neilgiau.
3. Po to dedame į lėkštes bei skanaujame, labai sultinga ir aromatinga vištienos krūtinėlė. Skanaus!