Vištienos sriuba Tom Kha su pievagrybiais ir kokosų pienu

2021-03-17 Autorius Santa Maria

Vištienos sriuba Tom Kha su pievagrybiais ir kokosų pienu
Tom Kha - tai tradicinė bei lengvai pagaminama Tailando virtuvės sriuba iš vištienos, daržovių bei kokosų pieno. Jeigu norisi sotesnio patiekalo, galima naudoti dar daugiau daržovių nei yra nurodyta ir papildomai pridėti kiaušininių makaronų.

Ingredientai

    • "Santa Maria" Coconut Milk: 1 indelio
    • "Santa Maria" Asian Spices Tom Kha: 1 pakelio
    • vištienos krūtinėlė: 400 gramų (supjaustome juostelėmis)
    • vanduo: 400 mililitrų
    • pomidorai: 2 (supjaustome kubeliais)
    • pievagrybiai: 5 (supjaustome griežinėliais)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia Tom Kha sriubai skirtą prieskonių mišinį sumaišome su kokosų pienu su vandeniu.
  2. 2. Tada užviriname puode, kol užvirs ir pradės burbuliuoti.
  3. 3. Tuomet sudedame juostelėmis pjaustytą vištienos krūtinėlės filė ir verdame maždaug 5 minutes.
  4. 4. Po to sudedame griežinėliais pjaustytus pomidorus ir pievagrybius. Šiek tiek paverdame.
  5. 5. Galiausiai papuošiame kalendromis ir skanaujame!
  6. 6. Rekomendacija: Daugiau vištienos sriubų receptų rasite: Vištienos sriubos.

Jonita

Va čia tai skanumėlis. Gaminau jau 4 kartus ir niekaip neatsivalgau!
Atsakyti
Trinta moliūgų sriuba su brie sūriu
(1)
Daržovių sriuba su kariu, sultiniu ir kokosų pienu
(1)
Kreminė salierų sriuba
(5)
Solianka - rusiška šiupininė sriuba
(4)