Vištienos suktinukai su balto pelėsio sūriu ir saulėje džiovintais pomidorais

2017-10-17 Autorius Cukrinis avinėlis

Vištienos suktinukai su balto pelėsio sūriu ir saulėje džiovintais pomidorais

Ingredientai

    • vištienos file: 500 gramų
    • balto pelėsio suris: 125 gramų
    • saujėle džiovinti pomidorai: kelių (aliejuje)
    • rozmarinas: kelių šakelių
    • druska
    • džiovinti raudonėliai
    • aliejus: kepimui

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje vištienos file supjaustome vidutinio storio riekelėmis. Jas dar šiek tiek išmušame, bet ne per plonai.
  2. 2. Tuomet paruoštas vištienos riekeles iš abiejų pusių pagardiname druska ir raudonėliais.
  3. 3. Tada balto pelėsio sūrį bei saulėje džiovintus pomidorus supjaustome vidutinio storio griežinėliais.
  4. 4. Po to ant kiekvienos vištienos riekelės dedame sūrio griežinėlį (galime jį šiek tiek paspausti, kad patogiau įsitaisytų), kelis saulėje džiovintų pomidorų griežinėlius bei truputį rozmarino.
  5. 5. Labai atsargiai susukame paruoštas vištienos riekeles bei jas suspjaustome drėgnais dantų krapštukais.
  6. 6. Keptuvėje įkatiname aliejų bei kiekvieną suktinuką apkepame iš visų pusių.
  7. 7. Įkaitiname orkaitę iki 180 laispnių temperatūros. Į kepimo indą sudedame suktinukus bei dar kokias geras 10 minučių kepame orkaitėje, kol vištiena visiškai iškeps. Skanaujame!
Rageliai, įdaryti daržovėmis ir kalakutiena / vištiena - gimtadieniams, vakarėliams, ar vaikams neštis į pikniką ar iškylą!
(3)
Noodles - lakštiniai makaronai su vištiena ir kinietiškuoju Pak Choi
(2)
Virtos vištų kojos padaže
(1)