tortilijos: 1 pakuotės (pvz. "Santa Maria Original soft tortilla")
prieskonių mišinio "Santa Maria crispy chicken bites spice mix": žiupsnelio
saldžiarūgščio padažo: 50 gramų
mėgiamo majonezo: 50 gramų
raudonų svogūnų: 1
Pekino arba paprastų salotų: 1
vyšninių pomidorų: 200 gramų
agurkų: 1
sūrio: 200 gramų
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia vištieną paruošiame taip, kaip nurodyta ant prieskonių mišinio pakelio.
2. Tuomet svogūną, salotas, pomidoriukus bei agurką supjaustome kuo smulkiau, o sūrį sutarkuojame. Paruoštą vištieną galima susmulkinti dantuotu peiliu, sudėjus ją į dubenėlį.
3. Tada į tortilijas viską sudedame savo pasirinktomis proporcijomis bei ant viršaus užpilame padažus.
4. Po to į vidurį dedame įdarą, paliekant tarpą nuo vieno krašto (apačios). Viską sudėjus užlenkite apačią, tuomet šonus.
5. Patiekalą galite šildyti mikrobangų krosnelėje, kuri turi griliaus funkciją, bet nešildome ilgiau nei puse minutės, nes šitaip tortilija ir salotos suskystės ir praras formą. Arba galite pašildyti orkaitėje. Skanaus!