1. Pradžioje išvirkite kruopas pasūdytame vandenyje (naudokite instrukcijas ant pakuotės). Išvirus kruopoms, nuvarvinkite vandenį. Keptuvėje įkaitinkite pusę kiekio palmių aliejaus arba sviesto. Suberkite kruopas, įberkite žiupsnelį Provanso prieskonių, truputį indiško kario, pipirų bei gerai išmaišykite. Kelias minutes pakepinkite kruopas ant silpnos ugnies.
2. Tuomet į kitą keptuvę supilkite likusią dalį palmių aliejaus bei apkepinkite susmulkintą svogūną. Sudėkite vištieną bei kepinkite maždaug 6–7 minutes. Po to sudėkite ją į puodą, skirtą troškinimui. Įdėkite du šaukštus grietinės, pomidorų tyrės, įpilkite šlakelį vandens (maždaug 50 gramų), šlakelį tabasko padažo, berkite druskos, rudojo cukraus, kuminų, kario bei raudonėlių. Troškinkite maždaug 15–20 minučių ant silpnos ugnies.
3. Tada į lėkštę sudėkite miežines kruopas bei per vidurį padarykite duobutę. Į ją dėkite troškintą vištieną. Papuoškite šviežia petražolės šakele bei su meile patiekite ant stalo. Skanaukite!