1. Pirmiausia šlauneles įpjauname išilgai palei kaulą bei jį apipjaustant išimame, nesupjaustant mėsos gabaliukais. Nuimame odą, dviejų šlaunelių mėsą dedame ant lentutės bei truputį pamušame, vieną ant kitos truputį užkeičiant, kad pavyktų susukti vyniotinį.
2. Tuomet pabarstome druska, pipirais ir česnakais, paskleidžiame pusę suprieskoniuoto faršo, per vidurį eilute dedame supjaustytus į keturias dalis bei iškeptus svieste iki pageltonuos pievagrybius (gale kepimo dar įpjaustome raudoną svogūną bei sukepame kartu su grybais) ant pievagrybių vėl eilute dedame supjaustytas kubeliais paprikas (sumaišytas su trupučiu medaus ir pipirais) ir susukame vyniotinį, keliose vietose nelabai smarkiai perrišame virvele, susukame gerai į foliją bei dedame į skardą, kišame į įkaitintą orkaitę iki 190 laipsnių kepame maždaug 40 minučių, po to atveriame foliją, patepame vyniotinius medaus ir sojų padažo mišiniu ir dar kepame, kol truputį paraus.
3. Ištraukus lengvai paslegiame, kol visiškai atauš, nuvyniojame virveles. Iš tokio kiekio produktų išeina du vidutinio dydžio vyniotiniai, arba vienas didžiulis. Skanaus!