1. Pradžioje vištienos krūtinėles perpjauname išilgai – gausis 6 gražūs kepsneliai. Pabarstome druska. Apvoliojame miltuose bei nupurtome jų perteklių.
2. Tuomet į įkaitintą keptuvę supilame aliejų bei įdedame šaukštą sviesto. Kepame krūtinėlę iš abiejų pusių po maždaug keletą minučių, kol gražiai paruduos.
3. Tada į tą pačią keptuvę, kur kepė vištiena, sudedame pievagrybius (galima keisti ir baltaisiais pievagrybiais). Jei pievagrybiai nevienodo dydžio, perpjauname juos per pusę arba net į keturias dalis. Po to ant grybų sudedame likusius 2 šaukštus sviesto bei čiobrelius (jei ištirpdysime prieš sudėdamos grybus, sviestas pradės „degti“ bei duos patiekalui kartumą). Maišydamos kepame maždaug 6 minutes.
4. Supilame sausą vyną, vištienos sultinį bei kepame, kol padažo šiek tiek nugaruos ir jis sutirštės. Ir galiausiai supilame grietinėlę.
5. Į padažą sudedame iškeptas krūtinėles, petražoles. Kepsnelius pavartome, kad pasidengtų padažu. Skanaujame!