Ypatingo skonio silkė su baravykais

2019-10-25 Autorius Skanūs kąsneliai

Ypatingo skonio silkė su baravykais
Šiam nuostabiam silkės patiekalui tinka ir šaldyti baravykai.

Ingredientai

    • marinuota silkė: 400 gramų
    • šaldyti arba švieži baravykai: 500 gramų (naudojau šaldytus)
    • svogūnai: 1
    • saulėgrąžų aliejus
    • džiovintas čiobrelis
    • džiovintas raudonėlis
    • druska

    Recepto paruošimas

  1. 1. Jeigu turimi grybai yra šaldyti, reikia juos per visą naktį palaikyti šaldytuve, kol atsileis.
  2. šaldyti grybai
  3. 2. Po to svogūnus lengvai pakepinkite ant šlakelio aliejaus.
  4. Reklama
  5. 3. Berkite atitirpusius grybus, pabarstykite prieskoniais ir pakepkite kol grybai lengvai apkeps. Lengvai pasūdykite druska.
  6. 4. Silkę supjaustykite maždaug vieno kąsnio dydžio gabaliukais ir apipilkite aliejumi kuriame buvo.
  7. supjaustyta silkė apipilta aliejumi
  8. 5. Paskui ant viršaus dėkite atvėsintus baravykus.
  9. silkė su grybais
  10. 6. Viską palaikykite maždaug pora valandų šaldytuve, kad skoniai "susidraugautų" ir lepinkitės!
  11. silkė su baravykais paruošta valgymui
  12. 7. Rekomendacija: Daugiau silkės receptų rasite: Silkės receptai.
Silkė su morkomis, obuoliais ir pievagrybiais
(21)