Aguoniniai lietiniai su varškės - bananų įdaru

2018-03-30 Autorius SP Receptai

Aguoniniai lietiniai su varškės - bananų įdaru

Ingredientai

    • kiaušiniai: 3
    • grietinė: 2 valgomųjų šaukštų
    • pienas: 2 stiklinių
    • miltai: 1 stiklinės
    • aguonos: 0,5 stiklinės
    • cinamonas: 1 arbatinio šaukštelio
    • cukrus: 6 valgomųjų šaukštų
    • varškė: 400 gramų
    • bananai: 2

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių kiaušinius išplakame su 4 šaukštais cukraus, sumaišome su grietine, aguonomis, cinamonu bei miltais, kad nebūtų gumulėlių.
  2. 2. Tuomet iškepame lietinius, palaukiame kol jie truputį atvės bei suminkštės.
  3. 3. Per tą laiką įdarui bananus sutriname bei sumaišome su likusiu cukrumi ir varške.
  4. 4. Tada dedame įdarą ant blyno bei sulankstome į vokelį arba susukame į ritinuką. Skanaujame!
  5. 5. Rekomendacija: Daugiau lietinių receptų rasite: Lietinių receptai.

Laura P.

Piena pamirsot. Ipyliau 1 stikline pabaigoj teslos gaminimo, buvo stipriai per daug, o cia parasyta net 2st.
Atsakyti
Tuno ir cukinijų blynai
(4)
Nesaldus lietinių blynų tortas - su pievagrybiais ir mėsa (šonine)
(2)
Moliūgų blynai su sūriu
(2)