Amerikietiški blyneliai su obuoliais

Amerikietiškus blynelius iki šiol visada gamindavau be obuolių... ir supratau, kad dariau didžiulę klaidą. Tai iš esmės pagerina skonį!

Ingredientai

    • kiaušiniai: 3 (didesni)
    • miltai: 115 gramų
    • kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio su kaupu
    • pienas: 140 mililitrų
    • druska: žiupsnelio
    • obuoliai: pagal skonį

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių atskiriame kiaušinių baltymus nuo trynių.
  2. atskirti kiaušinių baltymai nuo trynių
  3. 2. Kiaušinių baltymus supilame į vieną dubenį, o kiaušinių trynius į kitą.
  4. 3. Tada į trynių suberiame miltus, kepimo miltelius ir supilame pieną, kad gautųsi tiršta, vienalytė tešla.
  5. 4. Tuomet kiaušinių baltymus plakame su druska, kol susidarys standžios putos.
  6. 5. Įmaišome jas į tešlą - ir mūsų tešla jau paruošta.
  7. 6. Įkaitiname kokybišką nepridegančią keptuvę iki vidutinio kaitrumo.
  8. 7. Įpilame į ją šiek tiek tešlos ir kepame kelias minutes, kol pagelsta ir sukietėja.
  9. 8. Tada ant nekeptos pusės uždedame skiltelėmis supjaustytus obuolius ir mentele apverčiame blynus.
  10. 9. Kepame kol abi pusės gražiai pagelsta.
  11. 10. Patiekite vienus arba su savo mėgstamais pagardais ir skanaukite!
  12. 11. Rekomendacija: Daugiau blynelių receptų rasite: Blyneliai.
Ploni lietiniai
(7)
Amerikietiški blynai
(34)