Aš labai gerai pamenu, kad avokadus itin pamėgau studijų metais, kuomet gyvenau Didžiojoje Britanijoje. Ten jie parduodami mažesni, nei pas mus, bet puikiai sunokę, todėl valgydavau juos bene kiekvieną dieną. Avokadų Lietuvoje būna pirkti praktiškai ištisus metus ir jie kainuoja ne kažin ką, bet sunku rasti tinkamai sunokusį. Šį parsinešusi dar palaikiau kelias dienas ant saulėtos palangės. Avokadas pats tinkamiausias valgyti, kai užčiuopiate, kad viduje jis pakankamai minkštas, tačiau ne per daug minkštas - kitaip prapjovę greičiausiai rasite jau papuvusį. Trumpai tariant - slidus reikalas. O jei jau parduotuvėje matote, kad vaisius kietas kaip akmuo, tai nemanau jog tokį verta pirkti išvis -nesunoks ir ant palangės. Bet jei jau nusipirkote gerą avokadą, tai šis užkandis su krevetėmis yra tai, ką privalote pasigaminti. Man asmeniškai skanu negalėjimo, tad išmėginkite ir Jūs!