Bruschetta su pomidorais ir nduja

2023-11-02 Autorius WorldRecipes.lt

Bruschetta su pomidorais ir nduja
Noriu pratęsti bruschettų (brusketų) temą ir parodyti dar vieną savo šeimos labai pamėgtą variantą su pomidorais, nduja ir marinuotais artišokais. Skonis tobulas iki beprotybės. Labai džiaugiuosi atradusi šį receptą, esu tikra, kad taip gaminsiu dar ne kartą. Atėjo ir Jūsų eilė tai padaryti jau šiandien. Tad pradedam! 

Ingredientai

    • čiabata (ciabatta) duona
    • pomidorai (kuo "mėsingesni)
    • nduja
    • marinuoti artišokai: kelių gabaliukų
    • alyvuogių aliejus
    • parmigianas
    • bazilikų lapeliai: 1 saujos
    • druska
    • grūsti pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia duoną paskrudinkite keptuvėje su šlakeliu alyvų aliejaus.
  2. 2. Tada pomidorus supjaustykite nedideliais kubeliais, artišokus taip pat, ndują pasmulkinkite (pakapokite) ir sumaišykite su pomidorais, kol pomidorai "apsivelia" nduja, dėkite druskos, aliejaus, sumaišykite ir sukraukite ant skrudintų riekelių.
  3. Reklama
  4. 3. Pabaigoje ant viršaus patarkuokite parmigiano, užgrūskite juodųjų pipirų, puoškite baziliku.
  5. 4. Patiekite ir skanaukite!
Gruzdintų manijokų užkandis
(2)