1. Pradžioje bulves išverdame pasūdytame vandenyje su lauro lapais bei juodaisiais pipirais.
2. Tuomet išvirusias bulves sugrūdame, suberiame smulkintus šviežius krapus, miltus, muskato riešuto žiupsnelį, druskos, viską labai gerai išmaišome.
3. Svogūną smulkiai supjaustome, maždaug 4–5 minutes pakepame aliejuje.
4. Suberiame smulkintus pievagrybius bei kepame apie 1–2 minutes, kol jie pagels. Įberiame druskos.
5. Iš bulvių tešlos suformuojame rutuliukus, delnu paspaudę padarome iš kiekvieno rutuliuko blynelį, ant jo uždedame įdaro, sulenkiame blynelį, užspaudžiame kraštus, suformuojame kotletus.
6. Galiausiai apvoliojame blynelius miltuose arba džiūvėsėliuose, kepame aliejuje iš abiejų pusių, kol apskrus. Skanaus!
7. Patarimas: Šie kotletai yra labai skanūs su grybų padažu.