Jeigu jau užsukote į šį receptą, tikriausiai Jūs kaip ir aš, esate didžiuliai cepelinų mėgėjai. Tikriausiai galėčiau juos virti kiekvieną savaitgalį ir skanauti. Nors taip ir nedarau, tačiau kiekvieną kartą virdama stengiuosi pasirinkti kokį nors kitokį įdarą, kad taip greitai nenusibostų. Šį kartą kiek primirštas įdaras su varške ir mėta. Gavosi itin skaniai, tad nusprendžiau, kad reikia receptą priminti ir Jums. Žinoma, jeigu jau taip esate gaminę. Jeigu dar taip negaminote, tai tikiuosi, tai bus visiškai naujas - labai geras atradimas Jūsų šeimoje ir šitaip norėsite save, o gal ir užsukusius draugus, palepinti ne vieną kartą. Tad nieko nelaukiam ir imamės tobulų cepelinų gamybos.
Eglė
Atsakyti